Abril de 2021 Núm. 123

Exhaurit el pressupost de la convocatòria de projectes d’emergència i ajut humanitari 2021

Amb l’aprovació per part de la Comissió Executiva del Fons Mallorquí de dos nous projectes d’emergència, ha quedat exhaurit el pressupost d’enguany per aquesta partida, que era de 183.830,00 euros.

Llegir més

El Fons llança una campanya sobre la necessitat d’implementar l’Agenda 2030 en l’àmbit local

El Fons Mallorquí ha iniciat una campanya a través d’Instagram per donar a conèixer l’Agenda 2030 als Ajuntaments de Mallorca. L’objectiu principal és sensibilitzar sobre la necessitat d’iniciar la localització en l'àmbit local.

Llegir més

Nova taula d’expertesa sobre l’ODS 12 al voltant de la sostenibilitat i el consum responsable

La finca de Son Roig del Celler de Can Majoral (Algaida) va ser escenari de la gravació de la tercera taula d’expertesa organitzada pel Fons Mallorquí en la qual tres professionals van debatre sobre els reptes i oportunitats que ofereix l’ODS 12.

Llegir més

Compareixença dels tres Fons de Cooperació de les Illes Balears davant la Comissió d'Afers Socials i Drets Humans del Parlament de les Illes Balears

Ahir horabaixa va tenir lloc la compareixença dels tres Fons de Cooperació de les Illes Balears davant la Comissió de benestar social, drets humans i esports del Parlament de les Illes Balears.

Llegir més

 
General Riera, 113 - 07010 Palma - Tel.: 971 219 820 - C/e: fons@fonsmallorqui.org
 

Aquesta tramesa s’ha efectuat perquè les vostres dades de contacte són en una base de dades i en un fitxer automatitzat del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, que garanteix la confidencialitat i la seguretat. en el tractament de les dades de caràcter personal. D’acord amb les disposicions de la Llei orgànica15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic adreçat a fons@fonsmallorqui.org.